Het tot vluchtelingenopvang omgebouwde kantoorpand aan de Storkstraat is dinsdag 5 juli het decor voor een banenmarkt.
Het tot vluchtelingenopvang omgebouwde kantoorpand aan de Storkstraat is dinsdag 5 juli het decor voor een banenmarkt. Daan Bleuel

Banenmarkt voor Oekraïense vluchtelingen en andere werkzoekenden

Maatschappelijk

LEUSDEN Het Werkgevers Servicepunt regio Amersfoort houdt morgen (dinsdag 5 juli) van 13.30 tot 16.00 uur een Meet & Greet voor werkgevers met werkzoekenden uit Oekraïne.

De bijeenkomst wordt gehouden in het kantoorpand aan de Storkstraat 10 waar vluchtelingenopvang voor mensen uit Oekraïne is georganiseerd. De banenmarkt is toegankelijk voor alle werkzoekenden uit arbeidsmarktregio Amersfoort.

WERKGEVERS Ruim tien werkgevers hebben zich aangemeld, waaronder hotel Van der Valk, McDonald’s, Thermen Soesterberg en Beweging 3.0. ,,We hebben voor deze Meet & Greet alle vluchtelingen van de opvanglocatie in Leusden uitgenodigd, maar ook de opvanglocaties in Amersfoort’’, laat een woordvoerder van het Werkgeversservicepunt weten.

Daarnaast is het mogelijk dat er ook andere doelgroepen komen, de banenmarkt is namelijk toegankelijk voor alle werkzoekenden uit arbeidsmarktregio Amersfoort.

advertentie
advertentie