'In een wereld waar alles en iedereen al eens uniek is geweest, laat The Euphoric Outlaw Company zich enkel leiden door wat goed klinkt en aanvoelt.'
'In een wereld waar alles en iedereen al eens uniek is geweest, laat The Euphoric Outlaw Company zich enkel leiden door wat goed klinkt en aanvoelt.' PR

‘Recht voor zijn raap’-Americana in Fort33

24 januari 2023 om 18:20 Muziek

LEUSDEN The Euphoric Outlaw Company staat zaterdag 28 januari op het podium van Fort33. The Euphoric Outlaw Company is een eigenzinnige viermansformatie die zich niet in een hokje laat plaatsen, beschrijft Fort33. 

De invloeden variëren van (Southern) rock tot funk en van metal tot (delta)blues. In het voorprogramma staat Out of the Blue, een eigentijds powertrio dat toegankelijke en afwisselend klinkende bluesrock/poprock speelt van eigen makelij.

In een wereld waar alles en iedereen al eens uniek is geweest, laat The Euphoric Outlaw Company zich enkel leiden door wat goed klinkt en aanvoelt. Opgericht in 2020 en meteen begonnen met het opnemen van hun debuut-EP ‘The Great Indoors’. Er volgden een aantal singles en het eerste volledige album is momenteel in de maak. Noem het ‘recht voor zijn raap’-Americana. Soms bijzonder ingetogen, meestal stevig, maar altijd vier vrienden die het te gek vinden om met elkaar muziek te maken.

De deuren openen om 20.30 uur en het voorprogramma start om 21.00 uur. Kaarten kosten 7,50 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via www.fort33.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie