Afbeelding
Wandelcommissie van Ouderraad De Heerd

Ouderraad basisschool De Heerd houdt avondtweedaagse

Recreatie

LEUSDEN Ruim honderd wandelaars hebben op dinsdag 28 en woensdag 29 juni twee avonden vijf kilometer gelopen door de wijken, parken en paden rondom het schoolgebouw KC Berkelwijk.

Een groot aantal leerlingen van de groepen 3 tot en met 8 van basisschool De Heerd heeft zich opgeven met hun ouder(s) of begeleiding en ook veel leerkrachten wilden dit evenement niet missen, schrijft de wandelcommissie van ouderraad De Heerd. ,,Met grote dank aan onmisbare hulp van een aantal vrijwilligers konden zij veilig oversteken, kregen ze muzikale ondersteuning en tussendoor een welverdiende drinkpauze. Deze stop was geen overbodige luxe, gezien het prachtige, warme weer wat we hebben gehad.” De eerste avond werd afgesloten met een lekkere appel en een dansje op het schoolplein.

De tweede en eveneens laatste avond werden de wandelaars uitgedaagd zo origineel mogelijk verkleed te komen. Een aantal enthousiastelingen heeft echt uitgepakt, wat deze avond nog meer sfeer gaf. ,,Ondanks de warmte bracht het iedereen een kippenvel-moment toen de bonte groep wandelaars werd onthaald door vrienden en bekenden op het schoolplein.” Muzikale ondersteuning was er van De Valleibloazers waarna de wandelaars een herinnering in de vorm van een medaille ontvingen. ,,De geslaagde wandelavonden gaven veel voldoening voor zowel de wandelaars als de vrijwilligers en organisatie. We hebben genoten van deze sportieve afsluiting van het schooljaar.”

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie