De uitvoering van een cantate in de Jozefkerk.
De uitvoering van een cantate in de Jozefkerk. Stichting Bach Leusden

Stichting Bach Leusden collecteert om de deuren te openen in september

21 mei 2021 om 14:36 Verenigingen

LEUSDEN De Stichting Bach Leusden doet van 28 mei tot en met 5 juni mee aan de jaarlijkse Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. In totaal collecteren 1182 organisaties in het hele land om geld op te halen voor lokale cultuur en natuur. De opbrengst van de actie is voor de organisaties die actievoeren.

Bach Leusden voert actie om op 19 september de deur weer te mogen openen om een cantate van Bach te kunnen uitvoeren. ,,Het zou fijn zijn om weer gasten in de Sint Jozef kerk te mogen ontvangen”, schrijft de stichting.,,Het is nog niet duidelijk hoeveel mensen kunnen worden ontvangen. De kans dat er genoeg kaarten mogen worden verkocht om de kosten te kunnen dekken is klein. Daarom vraagt de Stichting een bijdrage om het concert te kunnen organiseren.”

Op www.bachleusden.nl is vanaf 28 mei de opname te zien van een miniconcert van zanger Coert van den Berg en organist Piet Oudejans in een lege St. Jozefkerk ter ondersteuning van de actie. Hier staat ook de QR-code waarmee bijdragen kunnen worden overgemaakt aan het Prins Bernhard Cultuurfonds. Alle giften die via deze QR code worden overgemaakt komen geheel ten goede van de Stichting Bach Leusden.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie