Afbeelding
Four Seasons
Video

Nieuw restaurant Four Seasons geopend met winterse drive through

23 november 2020 om 08:37 Zakelijk

LEUSDEN Leusden is weer een horecazaak rijker: Four Seasons opende afgelopen weekend op onorthodoxe wijze haar deuren. Bestellen kan online of telefonisch en de bestelling kan vervolgens op de magische winterse drive trough met lichtjes, houten hutjes en een knapperend vuurtje worden opgehaald

De winterdrive aan de Kastanjelaan 1 is van donderdag tot en met zondag 17.00 tot 20.00 uur geopend voor de barbecuerokerij en bijgerechten van de menukaart. ,,Eigenlijk wilden we rond de kerstdagen open gaan met ons nieuwe restaurant”, legt eigenaar en kok Sander van der Schoot uit. ,,Maar met de huidige onzekerheid over welke coronamaatregelen wanneer van kracht zijn, kunnen we moeilijk een aantal stappen zetten zoals personeel aannemen.”

Van der Schoot is al heel lang, met veel passie, ondernemer in de horeca- en evenementenbranche. Maar er was nog een langgekoesterde droom; om in ‘zijn’ Leusden een restaurant te creëren waar iedereen zich thuis voelt, van jong tot oud. Al maanden is hij aan het verbouwen en het voormalig postkantoor van Leusden is veranderd in een sfeervolle, authentieke  locatie. Door de coronamaatregelen moet de opening binnen helaas nog even op zich laten wachten, maar buiten zit de sfeer er dus al lekker in.


Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie