Afbeelding
Heilbron Leusden
Podcast Zeker van je zaak

(6) Geen ‘goudgerande functies’ voor Edwin Vreedeveld

28 april 2021 om 09:43 Zakelijk Zeker van je Zaak

LEUSDEN Op school was Edwin Vreedeveld geen hoogvlieger. Leren deed hij op zijn eigen manier zo ontdekte hij in Amerika waar hij als sporter belandde. Na omzwervingen belandde hij bij verschillende multinationals, maar hoe goudgerand de functies ook waren, hij kon er zijn ei niet kwijt. Uiteindelijk leidde dit tot het drastische besluit om voor zichzelf te starten. 

Inmiddels bijna twintig jaar verder is hij succesvol ondernemer met How Company, waar hij organisaties leert betere resultaten te creëren door het beste in mensen naar boven te brengen. In deze podcast vertelt Edwin over zijn eigen reis als ondernemer, en de inzichten die twintig jaar werken met mensen hebben gebracht. Van persoonlijk leiderschap tot het onderhouden van je grootste asset als ondernemer: je personeel. Over het herkennen van de signalen van niet functionerende teams en de dreiging van ziekteverzuim als je het onderhoud vergeet. Een inspirerende podcast vol wijze lessen.

PODCAST Met de Zeker van je Zaak podcast brengt Heilbron elke veertien dagen een interview met een ondernemer die volop in beweging is en risico’s durft aan te gaan. Niet alleen maar de succesverhalen, maar vooral een realistisch gesprek over risico’s nemen en uitdagingen aangaan. Wat kunnen ander ondernemers leren van deze ondernemers? Zijn het echt zulke kamikaze piloten of hebben ze wel degelijk een plan?

(Artikel gaat verder onder het audiofragment).FORT 33 Bijzonder element van deze podcast is dat de techniek achter deze podcast wordt verzorgd door De Studio van Fort 33 in Leusden. Fort 33 is een cultureel centrum en initiatiefnemer van een aantal jongerenprojecten. Eén van deze projecten is De Studio, een geluidsstudio waarjongeren en bandjes opnames kunnen maken. Met het werken aan de podcast krijgen jongeren een kans om ervaring op te doen met het maken van eenp rofessionele productie en samenwerking in een zakelijk team.

HEILBRON De Zeker van je Zaak podcast wordt mogelijk gemaakt door de Heilbron Groep. De verzekeringsspecialisten van Heilbron snappen naar eigen zeggen ‘dat ondernemen en risico’s hand in hand gaan en creëren samen met hun klanten een financieel vangnet dat het mogelijk maakt om te ondernemen.

(Hier zijn meer mogelijkheden om de serie te beluisteren).

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie