Stein Menkehorst startte met experimenteren om de websites die hij als ‘handig neefje’ voor kennissen en vrienden bouwde goed te laten werken.
Stein Menkehorst startte met experimenteren om de websites die hij als ‘handig neefje’ voor kennissen en vrienden bouwde goed te laten werken. Heilbron Leusden
Podcast Zeker van je zaak

(7) Toffesokken eindbaas Stijn Menkehorst

20 mei 2021 om 15:34 Zakelijk Zeker van je Zaak

LEUSDEN Stijn Menkehorst begon zijn webshop als proeftuin. Zo kon hij naar hartenlust experimenteren om de websites die hij als ‘handig neefje’ voor kennissen en vrienden bouwde goed te laten werken. Inmiddels is de webshop geen proeftuin meer, en Stijn eindbaas van Toffesokken.nl. Een succesvolle webshop die de huiselijke voorraadkast al lang ontgroeid is. 

Stijn neemt luisteraars in deze podcast mee vanaf de start langs de stappen rond productkeuze, fulfillment en meer. Praktische lessen van een succesvol webshop ondernemer.

PODCAST Met de Zeker van je Zaak podcast brengt Heilbron elke veertien dagen een interview met een ondernemer die volop in beweging is en risico’s durft aan te gaan. Niet alleen maar de succesverhalen, maar vooral een realistisch gesprek over risico’s nemen en uitdagingen aangaan. Wat kunnen ander ondernemers leren van deze ondernemers? Zijn het echt zulke kamikaze piloten of hebben ze wel degelijk een plan?

(Artikel gaat verder onder het audiofragment).


FORT 33 Bijzonder element van deze podcast is dat de techniek achter deze podcast wordt verzorgd door De Studio van Fort 33 in Leusden. Fort 33 is een cultureel centrum en initiatiefnemer van een aantal jongerenprojecten. Eén van deze projecten is De Studio, een geluidsstudio waarjongeren en bandjes opnames kunnen maken. Met het werken aan de podcast krijgen jongeren een kans om ervaring op te doen met het maken van eenp rofessionele productie en samenwerking in een zakelijk team.

HEILBRON De Zeker van je Zaak podcast wordt mogelijk gemaakt door de Heilbron Groep. De verzekeringsspecialisten van Heilbron snappen naar eigen zeggen ‘dat ondernemen en risico’s hand in hand gaan en creëren samen met hun klanten een financieel vangnet dat het mogelijk maakt om te ondernemen.

(Hier zijn meer mogelijkheden om de serie te beluisteren).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie