Afbeelding
Hart for Her

Hart for Her: moeder en dochter samen vol ambitie

30 juni 2021 om 14:45 Zakelijk

LEUSDEN Sportschool Hart for Her Leusden telt vanaf 1 juli niet langer één, maar twee eigenaresses.

Al ruim zeven jaar heeft Margriet Diepeveen - van Tuil een Hart for Her-vestiging in Leusden en vanaf september 2019 heeft ze haar tweede Hart for Her-vestiging geopend in Lunteren. En beide vestigingen zijn zeer succesvol.

,,Het begeleiden van dames in ons geweldige hydraulische circuit, in combinatie met het coachen van mannen en vrouwen tijdens hun afslanktraject met PowerSlim, maakt het runnen van een Hart for Her-vestiging afwisselend en geeft enorm veel voldoening”, zegt Diepeveen - Van Tuil.

Denise Ordelman, de dochter van Margriet, heeft dit jaren van dichtbij meegekregen. Al sinds ze een 10-jarig meisje was, is ze opgegroeid met het Hart for Her-concept. Sinds haar veertiende werkt ze al bij Hart for Her. Eerst als vakantiemedewerker, toen als parttimer, maar inmiddels werkt ze full-time mee in beide vestigingen van haar moeder. En met veel plezier.

Moeder en dochter hebben daarom besloten samen verder te gaan met de ambitie om de huidige vestigingen succesvol te houden en in de toekomst meerdere vestigingen te openen. ,,Ik ben jong en ambitieus en ik vind het superleuk om samen met mijn moeder de uitdaging aan te gaan”, zegt Ordelman.

Meer informatie over het sporten bij Hart for Her of het afvallen met PowerSlim op de websites: www.hfhleusden.nl en www.hfhlunteren.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie