'Personal training is een investering in jezelf en iedereen traint met een ander doel voor ogen.'
'Personal training is een investering in jezelf en iedereen traint met een ander doel voor ogen.' MV-Gym
Ondernemer in beeld

MV-Gym: voor pilates en personal training

Zakelijk

AMERSFOORT MV-Gym, gevestigd aan de Utrechtseweg 50 in Amersfoort richt zich helemaal op pilates en personal training. Veel mensen hebben de weg al gevonden naar de studio voor pilates mattraining, pilates reformertraining, personal training en bokstraining.

De trainers zorgen voor een persoonlijke training die gericht is op wat de klant wil. ,,En dat werpt zijn vruchten af. Of je nou bijvoorbeeld een hernia hebt of dat je topfit bent en gericht wil trainen, alles kan.”

Eigenaresse Mathilde ten Hoor, die zelf ook al twintig jaar trainster is, zorgt met haar team van trainers ervoor dat iedereen op een goede en verantwoordelijke manier kan trainen. ,,Pilates komt in vele variaties en gaat veel verder dan alleen ‘oefeningen op een matje’ zoals er wel eens wordt gezegd.”

,,De pilates reformertraining is een vak apart, en de deelnemers ervaren pilates dan nóg intenser. Met de ‘reformer’ kan je ontelbaar veel oefeningen doen die bijdragen aan kracht, flexibiliteit en mobiliteit. Er zijn geen contra-indicaties, dus het is geschikt voor iedereen. De les is met maximaal drie mensen.”

BOKSTRAINING Ten Hoor werkt ook samen met RG Fitness; personal trainer Rogér is werkzaam binnen MV-Gym speciaal voor bokstrainingen. Hij traint jong en oud tijdens een privéles of een duotraining. Een combinatie van kracht- en bokstraining is ook een heel gewilde variatietraining die veel door Rogér wordt gegeven. 

Prioriteit is dat iedereen op zijn of haar niveau kan trainen én dat het leuk is

Is personal training duur of in klein groepje trainen duur? ,,Uiteraard is een abonnement om zelf te trainen in de sportschool goedkoper, maar hoe effectief is dat? Trainen in de sportschool op de toestellen is leuk, maar het kan ook juist tegen je werken en blessures opleveren. Zeker omdat je soms in grote groepen traint”, weet Ten Hoor uit ervaring.
Ze vult aan: ,,Onze leden vinden de afwisseling in de training ook heel leuk, zeker omdat de ‘reformer training’ zo uniek is en ‘personal training’juist helemaal op jou is gericht en afgestemd.”

ACTIE ,,MV-Gym geeft er binnen de trainingen prioriteit aan dat iedereen op zijn of haar niveau kan trainen én dat het leuk is. ,,Want als sporters een training niet leuk vinden, houden ze het niet vol en haken ze na een paar trainingen af. Personal training is een investering in jezelf. Iedereen traint met een ander doel voor ogen: de één wil fit blijven en het hoofd leeg maken, de ander wil van die vervelende blessure af en weer iemand anders wil sterker worden.”

Voor wie een training wil proberen, heeft MV Gym hebben nu een leuke actie, informeer via www.mv-gym.nl of info@mv-gym.nl.

advertentie