Ontspannen pijltjes gooien, daar draait het om bij Let’s Play Darts Leusden.
Ontspannen pijltjes gooien, daar draait het om bij Let’s Play Darts Leusden. Eigen foto
Advertorial

LPD Leusden: darts in competitie én voor de gezelligheid

14 september 2023 om 20:19 Zakelijk

LEUSDEN Ontspannen pijltjes gooien, daar draait het om bij Let’s Play Darts Leusden. Darten is ongekend populair geworden en kan geweldig leuk zijn om naar te kijken. Nog gezelliger is het om een avondje zelf die 180 punten een paar keer te proberen te gooien.

Let’s Play Darts Leusden, of kortweg LPD Leusden, is te vinden op een echte sportlocatie. Namelijk in het Burgemeester Buiningpark. Daar heeft de dartsvereniging haar domicilie gevonden midden op het terrein van Roda’46. LPD Leusden deelt het clubgebouw met anderen. Zo speelt ook Tafeltennisvereniging TTCL uit Leusden in dezelfde accommodatie. Bij LPD Leusden wordt competitie gespeeld conform de regels van de Darts Bond Midden Nederland. De thuiswedstrijden voor senioren worden gespeeld op woensdagavond. Spelen de leden uit, dan wordt de speelavond bepaald door de tegenstander.

De avonden staan open voor iedereen die darts leuk vindt en er interesse voor heeft

Hoezeer iemand zich ook kan uitleven met een competitie en in een dartswedstrijd, de vrijdagavond ranking van LPD Leusden is voor jong en oud hét gezellige moment in de week. LPD Leusden is er bekend om. LPD Leusden organiseert deze dartsavonden tussen 19.30 en 23.30 uur. Leden, maar ook niet-leden, kunnen dan ontspannen pijltjes gooien voor de ranking van de avond. Terwijl er ondertussen ook aan de bar van een drankje kan worden genoten en lekker kan worden bijgepraat. Over darts, maar natuurlijk ook over andere zaken. Deze avonden staan open voor iedereen die darts leuk vindt en er interesse voor heeft. De avonden op vrijdag zijn bovendien gratis toegankelijk en dus ook een prima moment om kennis te maken met darts, de sfeer, de regels en de mensen van LPD Leusden.

LPD Leusden is ook online te vinden op www.lpdleusden.nl of op Facebook: @lpdleusden.

Deze advertorial wordt u aangeboden door LPD Leusden en maakt deel uit van onze commerciële bijlage ‘Sporten in de gemeente Leusden’. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van de Leusder Krant.nl? Neem dan contact op met Arnout Wagemans (06-55780473, a.wagemans@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie