Wie lid wordt van De Haaien, krijgt gratis een gele Haaien-bidon cadeau.
Wie lid wordt van De Haaien, krijgt gratis een gele Haaien-bidon cadeau. PR
Advertorial

Leden voelen zich thuis bij LZ&PC De Haaien

18 september 2023 om 17:29 Zakelijk

LEUSDEN LZ&PC De Haaien is dé zwemvereniging in Leusden waar iedere zwemliefhebber zich thuis voelt, meldt de vereniging. ,,Of je nu recreatief wilt zwemmen of op wedstrijdniveau; wij zijn een actieve vereniging, want naast zwemtrainingen en wedstrijden, organiseren we andere sociale activiteiten voor jong en oud, zoals het jaarlijkse Pinksterkamp, het Paasontbijt of Pietentraining.”

Ook is zwemvereniging LZ&PC De Haaien mede-organisator van de Zwem4Daagse in zwembad Octopus in Leusden. ,,We vinden het belangrijk dat elk lid plezier heeft van de vereniging. Of dat nu gaat om het intensief beoefenen van de zwemsport of om het actieve verenigingsleven. Onze vereniging draait volledig op vrijwilligers, die allemaal op hun manier passie hebben voor de zwemsport. Dus ook als je aan de badrand actief wil zijn als zwemtrainer of als official tijdens wedstrijden, ben je van harte welkom.” 

We vinden het belangrijk dat elk lid plezier heeft van de vereniging

Voor alle niveaus en leeftijden organiseert De Haaien zwemtrainingen en wedstrijden. ,,Afhankelijk van je niveau krijg je één tot een aantal uren per week training van één van onze trainers, opgeleid door de Koninklijke Nederlandse Zwembond. Wil je op je gemak en op eigen tempo alle zwemslagen leren? Of wil je je persoonlijke records verbeteren in de Nationale zwemcompetitie? Iedere zwemliefhebber is bij De Haaien op zijn plek. Je bent van harte welkom om een zwemtraining bij te wonen om de gezellige en sportieve sfeer te proeven in zwembad Octopus in Leusden.”

De eerste vier keer mag een geïnteresseerde gratis meetrainen om te kijken of hij of zij het leuk vindt; ,,daarna nodigen we je graag uit om lid te worden van onze vereniging.” Wie lid wordt van De Haaien, krijgt gratis een gele Haaien-bidon cadeau.

Aanmelden voor gratis proeftraining kan via dehaaien.nl

Deze advertorial wordt u aangeboden door LZ&PC De Haaien en maakt deel uit van onze commerciële bijlage ‘Sporten in de gemeente Leusden’. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van de Leusder Krant.nl? Neem dan contact op met Arnout Wagemans (06-55780473, a.wagemans@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie