Elke dag bijzondere verhalen bij Leusder Krant Premium exclusief voor abonnees!     ABONNEER   meer informatie
<p>Op donderdag 22 oktober ondertekenden Ingrid ter Heerdt (plaatsvervangend directeur Lariks), Carola van den Heuvel (Raad van Kerken Leusden) en Joke ten Brink (directeur-bestuurder WSL, niet op de foto) het convenant van de structurele samenwerking voor de time-out opvang voor inwoners van de gemeente Leusden.</p>

Op donderdag 22 oktober ondertekenden Ingrid ter Heerdt (plaatsvervangend directeur Lariks), Carola van den Heuvel (Raad van Kerken Leusden) en Joke ten Brink (directeur-bestuurder WSL, niet op de foto) het convenant van de structurele samenwerking voor de time-out opvang voor inwoners van de gemeente Leusden.

(

Lariks

)

Pilot met noodopvangwoning krijgt een vervolg

  Zorg
Zwanger naar de nagelstudio? Ja of nee?

Zwanger naar de nagelstudio? Ja of nee?

23-11-2020, 15:00

LEUSDEN Hoera, zwanger! Een ontzettend leuke, maar ook spannende tijd. Er komen waarschijnlijk meteen veel vragen bij je op en ook wat je wel en niet mag

Geslaagde Ramses Shaffy-middag in Leusderend

Geslaagde Ramses Shaffy-middag in Leusderend

23-11-2020, 10:32

LEUSDEN In de laatste voorstelling uit de serie ‘Theater De Tuin on Tour’ trad zondagmiddag - op een veilige manier en onder een strikt Corona-protocol - om 15. 00 uur Gera..

[Video] Nieuw restaurant Four Seasons geopend met winterse drive through

Nieuw restaurant Four Seasons geopend met winterse drive through

Video   - 23-11-2020, 08:37

LEUSDEN Leusden is weer een horecazaak rijker: Four Seasons opende afgelopen weekend op onorthodoxe wijze haar deuren. Bestellen kan online of telefonisch en de bestelling..

advertentie
Plannen voor zonneveld in Achterveld

Plannen voor zonneveld in Achterveld

23-11-2020, 08:00

LEUSDEN Het college reageert enthousiast op plannen van Achtervelder Hans van Dijk om op zijn terrein aan de Emelaarseweg een zonneveld van zo’n 2 hectare aan te leggen. W..

Veel meer boetes voor bellen en appen in het verkeer in Leusden

Veel meer boetes voor bellen en appen in het verkeer in Leusden

22-11-2020, 17:00

LEUSDEN Het aantal boetes voor telefoongebruik achter het stuur is flink toegenomen, zo blijkt uit een analyse van CJIB-cijfers door LocalFocus. In de gemeente Leusden wer..

Kaarsjes voor acht soldaten die niet langer vermist zijn

Kaarsjes voor acht soldaten die niet langer vermist zijn

22-11-2020, 14:30

LEUSDEN Acht families hoorden dit jaar, 75 jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog, dat hun vader of grootvader niet langer vermist is. Hij ligt begraven op het Sovje..