Welkom bij Gerrit zowel in de winkel als online.
Welkom bij Gerrit zowel in de winkel als online. Arnoud J Spaaij

Slagerij Gelderblom Online met webshop 'Welkom bij Gerrit'

1 april 2020 om 15:19 Advertorial_1

LEUSDEN Eigenlijk had Gerrit van Kampen een feestje in gedachten om te vieren dat hij één jaar de eigenaar is van slagerij Gelderblom. Daar is het nu even niet de tijd voor. Er wordt nu anders gewinkeld en om daarbij aan te sluiten heeft Van Kampen een handige website voor vers vlees, ambachtelijke vleeswaren en andere specialiteiten online gezet: welkombijgerrit.nl.

Arnoud J Spaaij

Slagerij en Partyservice Gelderblom is al jaren een begrip in de Hamershof. ,,Onze klanten weten ons ook nu gelukkig goed te vinden", zegt Van Kampen tevreden, ,,maar het loopt allemaal wat anders nu. Wel zie ik dat mensen het toch fijn vinden om even naar de versstraat in de Hamershof te komen. Voor hen hadden we een leuk programma opgezet. Ik had echt leuke acties bedacht, maar we schuiven het door naar het najaar." Wat in het vat zit verzuurt niet en dus komt er nog een verjaardagsfeestje voor Van Kampen als slager van Gelderblom.

Tegelijkertijd ziet Van Kampen dat mensen ook graag bij hem bestellen. Dat kon al, in de winkel of telefonisch, maar online was er nog geen mogelijkheid. ,,Het idee voor de webshop was er al wel. Nu kwam het in een stroomversnelling", legt Van Kampen uit. De webshop is een eigen initiatief van hem, maar de producten zijn van de vertrouwde kwaliteit die Gelderblom altijd levert. ,,Alle bewerkte vleessoorten en ook worsten worden exclusief voor Gelderblom door onze worstenmakerij aangeleverd. Zelf staan we garant voor alle verse rauwvleesproducten. En het zijn dezelfde de producten die je ook in de webshop treft."

Om de webshop te starten heeft Van Kampen een handige indeling gemaakt. Het vergemakkelijkt de keuze bij bestellen. ,,Daarnaast hebben we een aantal pakketten samengesteld. Een diner voor twee of een familiepakket. Daarin zitten dan bijvoorbeeld de ingrediënten voor een complete maaltijd. Met bonbon en een flesje wijn." De behoefte om online te bestellen is toegenomen. ,,Mensen doen nu anders hun boodschappen. Het kan ook snel. Bestel je voor 15.00 uur dan brengen we het dezelfde dag tussen 18.00 en 20.00 uur thuis. En in deze coronatijd bezorgen we gratis. Betalen doe je gewoon via iDeal. Of op het mobiele pinapparaat." Het verloopt dus allemaal contactloos. Ook als mensen online bestellen en het liever zelf komen halen. In de winkel is ook daarvoor iedereen welkom bij Gerrit.

Slagerij Gelderblom
Winkelcentrum De Hamershof
De Komenij 7, 3831 NC Leusden
Tel. 033-4944210
welkombijgerrit.nl
Arnoud Spaaij
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie