LMK 2018
LMK 2018 Ko Groen

leusdens mannenkoor vernieuwt

22 oktober 2018 om 10:26 lokaal Deel je nieuws

ZINGEN OP DE MIDDAG !

Vanaf 1 januari maakt het Leusdens Mannenkoor een geheel nieuwe start in een nieuwe formule en met een nieuwe dirigent. Dit biedt een unieke kans voor mannen om vanaf de opstart in een nieuwe opzet te gaan zingen. En wel op de middag !

Met een verfrissend repertoire van licht vocale muziek en zang, een aangepaste uitstraling, de mogelijkheid om op de middag met elkaar te zingen, met ook een nieuwe dirigent, gaat het LMK het nieuwe jaar in ! Daarvoor zijn alle mannen, jong en oud, die willen gaan zingen of die al zingen van harte uitgenodigd en welkom om zich aan te sluiten bij deze unieke mogelijkheid.

Kom erbij ! Twijfel ? Gewoon doen ! Het ontspant en is een leuke (vrije) tijdsbesteding ! Zing je al ergens anders ? Dit is een welkome aanvulling !

Meld je aan ! Op de website www.leusdensmannenkoor.nl vind je het aanmeldingsformulier. De aanmelding is vrijblijvend en verplicht niet. Bij voldoende aanmeldingen wordt er gestart op 1 januari en in de eerste repetities met elkaar een traject voorbereid om volgend jaar 1 of meer concerten in nieuwe vorm aan het publiek te presenteren. Vooralsnog wordt de repetitiekeuze gemaakt voor de donderdagmiddag of eventueel de woensdagmiddag. De repetities vinden plaats in het gebouw van de Marcuskerk aan de Asschatterweg te Leusden. Vragen ? Zie het contactmenu van de website. Gebruik het contactformulier of bel het contactnummer. Laat deze kans om aan te sluiten bij ontspanning en inspiratie niet schieten !

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie