Oude liefde
Oude liefde onbekend

Film: 'Oude Liefde' in Theater De Tuin

25 oktober 2018 om 21:06 lokaal Deel je nieuws

Zestigers Fer en Fransje zijn al jaren gescheiden als ze elkaar weer tegenkomen na de plotselinge dood van hun zoon. Terwijl ze in de daaropvolgende maanden troost bij elkaar zoeken, bloeit hun liefde weer op. Dat proberen ze verborgen te houden voor hun familie, maar ze worden betrapt door hun kleindochter. Hun dochters reageren hier elk op eigen wijze op, vanuit hun verschillende karakters en situatie in het leven. De problemen van vroeger blijken onverwerkt, zodat zij en hun naasten verwikkeld raken in de gevolgen van hun liefde, die als motto zou kunnen hebben: niet met en niet zonder elkaar.

 

In dit sterke Nederlandse drama spelen de hoofdfiguren mooie rollen, waarbij Beppie Melissen als Fransje een daadkrachtige, maar humorvolle vrouw  speelt. Verstand en gevoel strijden om voorrang, zodat de film een aangename mix van ontroering en vermaak biedt.

 

Zondag 4 november, 15.30 uur, € 8,00, AL. Info en kaarten via www.detuininleusden.nl en aan de kassa van Theater De Tuin, De Smidse 1b, Leusden op do, vr en za van 11.00-15.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie