Kinderen en muziek
Kinderen en muziek onbekend

Waai: interactieve muziektheatervoorstelling voor kinderen van 1,5 tot 6 jaar

2 november 2018 om 14:30 lokaal Deel je nieuws

Een ontroerende, poëtische muziektheatervoorstelling voor iedereen vanaf 1½  jaar over het verlangen om te vliegen. Ga mee op zoek met Vogel naar waar de wind vandaan komt en vlieg met hem mee op de ruisende briesjes en de dwarrelende blaadjes. Vogel droomt van vliegen en probeert van alles om op te kunnen stijgen. Maar het wil maar niet lukken. Dan ontmoet hij Wind en ontdekt hij iets wat hij nog nooit had gehoord: ruisen. Wind kan heel goed ruisen, suizen en zelfs fluiten. Samen met Wind lukt het Vogel, op zijn eigen manier, bijna om wel echt te vliegen.

Randprogramma:

Aan het eind van de voorstelling gaat Vogel (Anna van Nieukerken) weer aan de piano en begint alleen te spelen. Wind (Florien Hamer) nodigt dan de kinderen uit op het podium. Op Vogels’ muziek mogen de kinderen samen met Wind, door middel van interactieve muzikale spelletjes, nader met de muziek en de instrumenten kennis maken. Hier krijgen ze de ruimte om vrij te bewegen, te dansen en met de rekwisieten te spelen.

Activiteit: voor en na de voorstelling kunnen de kinderen in de foyer van het theater vogeltjes knutselen.

Zondag 11 november, 11.00 uur, € 9,00, 1½  -6 jr. Info en kaarten via www.detuininleusden.nl en aan de kassa van Theater De Tuin, De Smidse 1b, Leusden op do, vr en za van 11.00-15.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie