9 november: speciaal voor mantelzorgers!
9 november: speciaal voor mantelzorgers! Lariks

Tal van activiteiten voor mantelzorgers

5 november 2018 om 09:14 lokaal Deel je nieuws

Vrijdag 9 november zijn er in de gemeente Leusden tal van activiteiten in het kader van de Dag van de Mantelzorg. Van creatieve workshops tot ontspannende massages. En van gezellig samen lunchen tot een prachtige wandeling met een gids door de Schammer.

Gratis deelname

Mantelzorgers kunnen gratis deelnemen aan zoveel activiteiten als ze willen. Met oog op de organisatie is aanmelden vooraf wel gewenst. Dit kan via www.sociaalplein-leusden.nl of door te bellen met Lariks via 033 303 44 44. Alle activiteiten - met uitzondering van de wandeling - vinden plaats bij ontmoetingsplek De Bron aan 't Hoefijzer 18 in Leusden. Voor mantelzorgers uit Achterveld is desgewenst vervoer naar deze locatie en weer terug mogelijk.

De activiteiten worden georganiseerd door Lariks in nauwe samenwerking met diverse lokale ondernemers en zijn mede mogelijk dankzij een financiële bijdrage van Rotary Leusden.  

Speciaal voor jonge mantelzorgers

Op woensdag 7 november organiseert Lariks in samenwerking met Scholen in de Kunst een street art workshop met na afloop de mogelijkheid om samen pizza te eten.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie