Afbeelding
Pokeren.nl

Pokertoernooi als inzamelingsactie voor KWF

5 november 2018 om 15:03 lokaal

LEUSDEN Om geld in te zamelen voor de stichting KWF Kankerbestrijding, organiseert Pokeren.nl een Poker Series voorronde. De inzamelingsactie vindt op 13 november plaats in Bowling Centrum de Korf in Leusden.

Alle spelers die aan deze voorronde deelnemen, steunen hierdoor direct het KFW, omdat in ieder geval de helft van het inschrijfgeld gedoneerd wordt. ,,Omdat we een zo groot mogelijk bedrag willen ophalen, zullen de dealers deze avond ook gewoon betalen en kunnen de gratis tickets die gewonnen zijn bij eerder toernooien niet gebruikt worden", zegt de organisatie.

OPBRENGST Daarnaast werkt het personeel van de pokersite tijdens de voorronde voor niks, staan er collectebussen van het KWF en vraagt de organisatie eenmalig 1 euro per Sit & Go. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel. ,,Bowlingcentrum de Korf vindt het ook een erg mooi initiatief en heeft laten weten 10 procent van de baromzet aan ons te zullen doneren."

INSCHRIJVEN Belangstellenden vanaf 16 jaar kunnen zich voor 12,95 euro inschrijven voor het toernooi in Leusden. Er wordt niet om geld of andere prijzen gespeeld. Het toernooi maakt onderdeel uit van de Pokeren.nl Poker Series. Deze landelijke toernooiserie is opgericht voor beginnende en recreatieve spelers die niet om honderden euro's in casino's willen pokeren.

Meer informatie is te vinden op de website van Pokeren.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie