stichting serafim nederland raakt opslagruimte kwijt!

5 november 2018 om 20:49 lokaal Deel je nieuws

Wederom raakt Serafim Nederland (gevestigd aan de Hamersveldseweg 28 in Leusden) haar opslagruimte kwijt. Deze goede doelenorganisatie krijgt steeds meer goede, bruikbare spullen aangeboden van partiuclieren en bedirjven die Serafim goed weten te vinden. 

Een deel van deze goederen wordt verkocht in de vestiging in Luesden. Een ander deel wordt verzameld en meestal per vrachtwagen naar een van de humanitaire projecten gestuurd  die Serafim ondersteund.

De goederen bestaan o.m. uit: meubels, kleding, gereedschap, rolstoelen, rollators, ziekenhuisbedden, schoenen en speelgoed. Niet alles kan direct worden verkocht. Om een transport rendabel te laten verlopen, moeten de vrachtauto's goed vol geladen worden. Dit alles vraagt om een goede, droge plek om spullen (tijdelijk) te kunnen opslaan. 

De laatste 2 1/2 jaar mocht Serafim gebruik maken van een Schaapskooi in het buitengebied van Leusden en van een ongebruikte garage van een inwoner van Leusden.

Eind december 2018 is het zover, en raakt Serafim alle opslagruimte kwijt!

Het is van groot belang, dat Serafim Nederland ergens in de wijde omgeving van Leusden, nieuwe opslagruimte ter beschikking krijgt.  Vooral voor de contuniteit van de humanitaire projecten is dit erg belangrijk. 

Heeft u een: ongebuikte loods, een flinke garage of grote schuur ergens in het buitengebied van Leusden of omgeving? En draagt u Serafim Nederland een warm hart toe? 

Neem dan contact met ons op. De enige voorwaarde is, dat de opslag kosteloos gebruikt mag worden, want met het geld dat wij dan uitsparen, kunnen nog veel meer mensen  in nood geholpen worden

Heeft u een ruimte of weet u er een? Geef ons dan  een seintje. U kunt ons bereiken op: telefoon nummer .033-4651929 of op 06=51397759. Per e-mail kan ook: serafim@serafim.nl

website: www.serafim.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie