Ekaterina Levental
Ekaterina Levental A. Kers

Klassiek vertelconcert ‘De Weg’ door Ekaterina Levental in Theater De Tuin

10 november 2018 om 21:42 lokaal Deel je nieuws

Een vertelconcert over een tiener en haar vlucht uit de voormalige Sovjet Unie. Ekatarina Levental vertelt haar eigen verhaal zingt en begeleidt zichzelf op de harp. Een bijzonder verhaal, dat tegelijkertijd zo herkenbaar is, geïllustreerd door prachtige muziek.

 

In een aangrijpend klassiek vertelconcert neemt zangeres en harpiste Ekaterina Levental het publiek mee op ‘De Weg’ die zij als tiener aflegde. De weg die begon in Tasjkent en die leidde van land tot land, toen zij en haar familie na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie Oezbekistan moesten verlaten. In een regie van Chris Koolmees vertelt en zingt Ekaterina over het vallen en opstaan tijdens de vlucht. Over het verlies van vriendschappen en vervreemding, maar ook over hoop en de toekomst. De Weg toont de onuitputtelijke veerkracht van een kind in dramatische omstandigheden. Een tiener, vastberaden haar sprookje te vinden, vasthoudend aan haar verbeelding.

 

Zondag 18 november, 15.30 uur, € 16,00. Info en kaarten via www.detuininleusden.nl en aan de kassa van Theater De Tuin, De Smidse 1b, Leusden op do, vr en za van 11.00-15.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie