Yvonne Keuls (l) en Pax Gritter (r)
Yvonne Keuls (l) en Pax Gritter (r) Connie Wittekoek

Yvonne Keuls & Pax Gritter in Theater De Tuin met 'Familie Gedoe'

16 november 2018 om 12:20 lokaal Deel je nieuws

Yvonne Keuls is al meer dan een halve eeuw een veel gelezen en veel geprezen schrijfster. Zij schrijft met warmte, humor en realiteitszin en weet met haar persoonlijk getinte en ontwapenende werk een groot publiek aan zich te binden. Veel van haar boeken werden bekroond en zijn uitgegroeid tot klassiekers van de Nederlandse literatuur. Yvonne Keuls vertelt zoals alleen zij dat kan, menselijk, warm en met een flinke dosis humor. Een ode aan de vertelkunst!

 

Yvonne Keuls weet haar schrijverschap met haar stem een extra dimensie te geven. Ze is een ras vertelster en neemt haar publiek mee op reis door haar leven en haar werk. En passant stelt ze ook haar familie, vrienden en huisdieren aan u voor en dat kan leiden tot hilarische momenten, vandaar de nogal uitdagende titel van het programma: FAMILIEGEDOE. Yvonne’s lichtvoetige en humoristische observaties worden muzikaal omlijst door Pax Gritter (gitaar en zang), die voor dit programma gekozen heeft voor Franse, Italiaanse, Engelse en Sefardische volksliedjes. Het duo Keuls en Gritter staat garant voor een heerlijke en vrolijke voorstelling. Op 14 maart 2018 ontving Yvonne Keuls de Littéraire Witte Prijs 2018 voor haar gehele oeuvre in Sociëteit De Witte te ‘s-Gravenhage.

 

Zondag 25 november, 15.30 uur, € 15,00. Info en kaarten via www.detuininleusden.nl en aan de kassa van Theater De Tuin, De Smidse 1b, Leusden op do, vr en za van 11.00-15.00 uur.

In samenwerking met Bibliotheek Eemland

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie