stichting serafim raakt opslagruimte kwijt!

18 november 2018 om 19:41 lokaal Deel je nieuws

Wederom raakt Stichting Serafim Nederland (gevestigd in Leusden, aan de Hamersveldseweg 28) haar opslagruimte kwijt. Deze goede doelenorganisatie krijgt steeds meer kwalitatief goede, bruikbare spullen aangeboden van particulieren en van bedrijven die Serafim goed weten te vinden. 

Een deel van deze goederen wordt verkocht in de vestiging in Leusden. Een ander deel wordt verzameld en wordt meestal per vrachtwagen naar een van de vele humanitaire hulpprojecten gestuurd, die Serafim ondersteund.

De goederen bestaan o.m. uit: meubels, huisraad, kleding, gereedschap, ziekenhuisbedden, rollators en rolstoelen. 

Nier alles kan dierect worden verkocht, er zijn seizoensgebonden spullen bij. Om een transport naar een van de vele buitenlandse projecten van Serafim rendabel te laten verlopen, moeten de vrachtauto's goed vol geladen worden. Dit alles vraagt om een goede (droge) plek om spullen (tijdelijk) op te kunnen slaan. 

De laatste twee jaar mocht Serafim gebruik maken van een leegstaande Schaapskooi in het buitengebied van Leusden en van een ongebruikte garage van een inwoner van Leusden. 

Eind december is het zover: Sersfim raakt alle opslagruimte kwijt.!

Het is van groot belang, dat Stichting Serafim ergens in de omgeveving van Leusden, nieuwe opslagruimte ter beschikking krijgt. Voor de continuiteit van de humanitaire projecten is dit heel belangrijk. 

Heeft u een ongebruikte loods, een flinke garage of grote schuur ergens in het buitengebied van Leusden of omgeving? En draagt u de Stichting Serafim Nederland een warm hart toe? 

Neem dan conact met ons op. De enige woorwaarde is, dat de opslagruimte kosteloos gebruikt mag worden, want met het geld dat wij dan uitsparen, kunnen nog veel meer mensen in nood geholpen worden. 

Heeft u een rumte of weet u er een?  Geef ons dan een seintje. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 

06 - 51397759. Per e-mail kan ook: serafim@serafim.nl

www.serafim.nl

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie