Nieuwe Honden
Nieuwe Honden N.v.t.

Beleef 'Levensloop' bij Nieuwe Erven

20 november 2018 om 12:47 lokaal Deel je nieuws

Op vrijdag 30 november start om 20:00 uur een theatervoorstelling over verleden, heden, toekomst en hoe deze elkaar beïnvloeden. Levensloop is een voorstelling over vroeger, nu en later. Veranderingen en gelijkenissen door de jaren heen. Zo groots als door eeuwen heen, langs verschillende generaties of zo klein als fases in het leven van één individu. Vind erfenis, gelijkenis, tradities en ontwikkeling terug in de verschillende verhalen, vervlochten in één muzikaal geheel.  

Levensloop is deels een loopvoorstelling. Houd hier als bezoeker rekening mee. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus verzeker jezelf van een plekje en reserveer via www.nieuweerven.nl/winkel

Nieuwe Erven, Heiligenbergerweg 144, 30 november 20:00 uur. 

De Nieuwe Honden is een theatergezelschap ontstaan uit een samenwerking tussen Nieuwe Erven en De Luie Honden. De regie van deze voorstelling is gedaan door Daan Beckers. 

Theatergroep Nieuwe Honden onderzoekt met ‘Levensloop’ een muzikale, fysieke en beeldende wijze om nieuwe verhalen te vertellen. Verhalen over Elisabeth die in de tijd verschillende rollen heeft gehad met haar levens op de plek rondom Nieuwe Erven. Over Gorm, Gerardus en Gerard en de ijzerpunt die hen verbind. Over Semmy die opgroeit met de tijd en over vele andere karakters als Corry en Jaap die het leven van vroeger naar nu vertalen. Door een fictieve knipoog naar het verleden zien we ook een oprecht optimisme naar een groene en technologische toekomst nu.

De voorstelling van Nieuwe Honden ‘Levensloop’ vindt plaats bij Nieuwe Erven op diverse ruimtes van het terrein. Nieuwe Erven is een cultuurboerderij waar je kunt genieten van o.a muziek, theater en literaire voorstellingen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie