The Preacher Men
The Preacher Men Ferry Knijn LQ

BLACK FRIDAY in Theater De Tuin! Verander BLACK in ZONNIG met deze aanbieding

22 november 2018 om 13:22 lokaal Deel je nieuws

Het verschijnsel Black Friday maakt furore in Nederland. Theater De Tuin wil daar niet bij achterblijven. Ook wij komen met een mooie aanbieding en wel voor een prachtige voorstelling van The Preacher Men op vrijdag 23 november om 20.00 uur in ons theater! Voor deze voorstelling kunt u nu kaartjes krijgen voor € 12,50 i.p.v. € 20,00! Laat u dit voordeel niet ontgaan en bezorg uzelf een heerlijk onverwachte avond theater.

De drie gerenommeerde muzikanten Rob Monstert (hammond B3), Efraïm Trujillo (saxofoon) en Chris Strik (drums) vormen samen The Preacher Men en delen de liefde voor de klassieke sax, drums en hammond trio’s uit de jaren ’50 en ’60 van de vorige eeuw. Ieder voor zich hebben ze hun sporen in het binnen- en buitenland verdiend. Gruizig groovend Hammond Orgel, scheurende en piepende saxofoonkreten, back beats waarbij stilzitten praktisch onmogelijk is. Bestel gauw een kaartje(s)!!

 

Vrijdag 23 november, 20.00 uur, € 12,50. Info en kaarten via www.detuininleusden.nl en aan de kassa van Theater De Tuin, De Smidse 1b, Leusden op do, vr en za van 11.00-15.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie