Pieter Jouke
Pieter Jouke Thierry Schut

Cabaretier Pieter Jouke in Theater De Tuin met 'Gloeiende Plaat'

24 november 2018 om 16:59 lokaal Deel je nieuws

In zijn nieuwe voorstelling ‘Gloeiende Plaat’ neemt Pieter Jouke verantwoordelijkheid. Hij zat even in het oog van de orkaan, maar nu is hij er weer. Voordat hij ook maar denkt aan het verbeteren van de wereld, wil hij die wereld eerst begrijpen.

 

Dat doet hij door vragen op te werpen. U mag daarop antwoorden. Maar u mag zich ook verbazen over wat er omgaat in het hoofd van deze wereldbestormer. Nooit heeft hij slechts één gedachte tegelijk. Tijdens het rennen van marathons, het beoefenen van de krijgskunst Krav Maga, het schrijven van boeken, columns en voorstellingen; altijd zijn er die gedachtespinsels, ideeën, invallen, overpeinzingen in dat overkokende brein. Ze zijn niet meer tegen te houden, ze knallen eruit in deze voorstelling. Alsof er nog een horde Pieter Joukes rondrent in zijn hoofd. Hij is talig, interactief, keihard en goudeerlijk. Houd u vast. En hem.

 

Vrijdag 30 november, 20.00 uur, 15,00. Info en kaarten via www.detuininleusden.nl en aan de kassa van Theater De Tuin, De Smidse 1b, Leusden op do, vr en za van 11.00-15.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie