Maartje en Kine
Maartje en Kine Corne van der Stelt CLOSE

Cabaretduo Maartje en Kine met 'Vibrato' in Theater De Tuin

2 december 2018 om 13:42 lokaal Deel je nieuws

Kruis een Noorse ingenieur met een Nederlandse muzikant, mix dat met balkan, klassiek en folk en je hebt Maartje & Kine: HET virtuoze popcomedy-duo van Nederland. Afgelopen zomer speelden ze het dak van de Juliet op Lowlands en dit seizoen staan ze bij ons in Theater De Tuin!


In ‘Vibrato!’ willen Maartje & Kine weten waarom de wereld zo heftig vibreert, hoe liefde zo snel kan omslaan in haat, en vertrouwen in angst. Met één been in de actualiteit en het andere in de klassieke muziek bevragen Maartje & Kine de waan van de dag: opmerkelijke gedachtes en eigenzinnige observaties omgezet naar verfrissende muzikale comedy. Deze muzikale tsunami vliegt moeiteloos van accordeon naar viool, van piano naar banjo en van zingende zaag naar basbalalaika. Twee positief geladen elektrische deeltjes die u gegarandeerd vrolijk het theater doen verlaten. Good vibes! Maartje & Kine zijn ook regelmatig te zien en horen op radio en televisie, van DWDD tot Podium Witteman.

 

Zaterdag 8 december, 20.00 uur € 16,50. Info en kaarten via www.detuininleusden.nl en aan de kassa van Theater De Tuin, De Smidse 1b, Leusden op do, vr en za van 11.00-15.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie