Afbeelding
Frits van Breda

Huis van Leusden decor speedmeet 33vanLeusden

6 december 2018 om 07:11 lokaal

LEUSDEN De gemeente Leusden opent op dinsdag 11 december haar deuren van het pas geopende Huis van Leusden voor een speedmeet van de 33vanLeusden. Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort en De Normaalste Zaak organiseren deze middag van 15.00 tot 18.00 uur een Bedrijfsbezoek en Speedmeet waar werkgevers en werkzoekenden met elkaar in gesprek gaan. Dit is de vijfde speedmeet die dit jaar door een netwerk van werkgevers uit Leusden wordt geïnitieerd.

Wethouder Patrick Kiel vertelt tijdens het bedrijfsbezoek meer over de politieke ambitie van Leusden als het gaat om de inclusieve arbeidsmarkt. De gemeente vertelt daarbij hoe zij hier als organisatie zelf op de werkvloer invulling aan geven. Ondernemer Bert Boeijink van Bloemendal Bouw sluit als partner van De Normaalste Zaak én vanuit Bedrijven Kring Leusden aan. Hij vertelt hoe belangrijk de BKL maatschappelijk verantwoord ondernemen vindt, hoe zij dit agenderen en op welke manier hij hier als werkgever ook invulling aan geeft.

TALENT GEZOCHT Om 16.00 uur gaat het bedrijfsbezoek over in een Speedmeet. In de raadzaal gaan werkzoekenden uit de arbeidsmarktregio Amersfoort in gesprek met de werkgevers over openstaande vacatures en leerwerktrajecten. De werkgevers Suez, Arag, AutiTalent, Lomans, McDonalds, Regardz, Cycloon Post, MBS Groep, Sebo Personeelsdiensten en Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden zijn zeker aanwezig. Zij zijn op zoek naar nieuw talent en staan open voor werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt. Tijdens korte gesprekken kunnen de bedrijven en kandidaten elkaar beter leren kennen.

Werkzoekenden zijn welkom vanaf 15.45 uur. Om 16.00 uur stellen de werkgevers zich kort voor, waarna de werkzoekenden met hen in gesprek kunnen gaan. Aanmelden kan via www.wspregioamersfoort.nl/aanmelden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie