Afbeelding
Archief BDUmedia

Leusden ZeT zoekt wijkvrijwilliger van het jaar

8 december 2018 om 09:10 lokaal

LEUSDEN Wijkvereniging Leusden ZeT wil de vrijwilligers in het zonnetje die zich inzetten voor Leusden-Zuid en de Tabaksteeg en roept bewoners op om mensen te nomineren die in aanmerking komen voor de titel 'wijkvrijwilliger van het jaar'.

Op deze manier wil de vereniging de mensen bedanken die zich vrijwillig inzetten om de wijk nog mooier te maken, mensen met elkaar verbinden, het gemeenschappelijk plein onderhouden, boodschappen voor elkaar doen, een nieuw bewonersinitiatief opzetten of elke andere denkbare activiteit.

,,Zoveel mensen helpen elkaar en dragen daarmee hun steentje bij aan een mooie en gemeenschappelijke wijk. Graag willen we die mensen bedanken voor hun inzet en roepen bewoners daarom op om hun wijkvrijwilliger van het jaar te nomineren", licht Martijn Kleppe, voorzitter van Leusden Zet, toe.

Genomineerde wijkbewoners hoeven geen lid te zijn van Leusden ZeT, benadrukt Kleppe. ,,Iedereen die iets doet voor een ander en de wijk komt in aanmerking." Uit de voorgedragen bewoners kiest een commissie drie genomineerden. Tijdens de nieuwjaarsborrel van Leusden ZeT wordt de wijkvrijwilliger van het jaar bekendgemaakt. Nominaties kunnen tot 15 december ingestuurd worden via info@leusdenzet.nl.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie