LHV wint zware wedstrijd van Lelystad

9 december 2018 om 18:34 Sport/sport Deel je nieuws
Deze week moesten de heren van LHV naar Lelystad voor de volgende wedstrijd. Buiten was er met een klein verschil gewonnen. Met deze kennis ging LHV op weg voor een zware wedstrijd. LHV begon scherp aan de wedstrijd. Er werd niet altijd effectief afgerond hierdoor was het na zeven minuten spelen nog maar 1-3 in het voordeel van LHV. Pas na 20 minuten spelen kon LHV echt afstand nemen. Door snel te spelen en sterk te verdedigen was de ruststand 6-14 voor LHV. In de tweede helft had LHV veel moeite met de stevige verdediging van Lelystad. Dit resulteerde en soms niet al te beste afrondingen. Tot 8 minuten voor tijd was er geen moment voor LHV om de concentratie en kracht te verliezen. Dit zou namelijk Lelystad de mogelijkheid geven om weer terug te komen. Ondanks de ineffectiviteit in de schoten zat de verdediging goed op orde. Hierdoor kon LHV de de laatste tien minuten rustig aan spelen en zijn tijd nemen. LHV trok hiermee aan het langste eind en pakte de overwinning met een einduitslag van 15-21.