6e erkenning
6e erkenning Oscar

HER Opleidingen bv vóór 6e keer uitgeroepen tot Beste van Nederland

16 december 2018 om 08:36 lokaal Deel je nieuws

Op donderdagavond 13 december 2018 werden in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein voor de 6ejaar de awards uitgereikt voor ‘Beste Opleider van Nederland 2018`.  Opleidingsaanbieder Springestorganiseerde deze verkiezing. In totaal hebben ruim 15.000 deelnemers bij ongeveer 6.184 verschillende opleiders, door middel van een review, laten weten wat ze van de verschillende opleidingen en trainers vonden. Springest heeft inmiddels meer dan 84.000 ervaringen verzameld van oud-cursisten van duizenden opleiders in Nederland in de afgelopen 6 jaar.

De winnaar van de Beste opleider wordt bepaald op basis van ontvangen reviews van cursisten. Tijdens onze trainingen hebben wij cursisten gevraagd hun ervaring te delen, daaruit mocht HER Opleidingen de hoogste score van alle opleiders ontvangen in de verschillende categorieën opleidingen. HER Opleidingen was genomineerd in drie categorieën opleidingen en is driemaal tot winnaar verkozen.

Directrice Jacqueline Ebbeling is trots op haar team. ‘”Wij hebben een hechte groep, en dit jaar is het wéér een waardevolle erkenning voor onze inzet in het afgelopen jaar. Ons streven was en is om de kwaliteit van onze trainingen hoog te houden en meer aandacht te krijgen voor de Veiligheid op de werkvloer. HER is overigens de enige opleider in Nederland die elk jaar vanaf 2013 als beste verkozen wordt. “Door onze snelle reacties, service, kwaliteiten maar voor professionele mensen kunnen wij continue blijven uitblinken.” Bovendien zijn wij binnen de logistiek, codepartner van Code Gezond en Veilig Magazijn. (www.cgvm.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie