De toernooiwinnaars
De toernooiwinnaars Arnold van der Loo

Hart-van-NederlandtoernooiGewonnen door Mourad El Ansari en Fred Lamberts uit Dieren

14 januari 2019 om 13:17 Sport/sport Deel je nieuws

Het tweede Hart-van-Nederlandtoernooi van dit winterseizoen  op zaterdag 12 januari bij Jeu-de-boulesclub De Hakhorst te Leusden  is gewonnen door Mourad El Ansari en Fred Lamberts van Boul’animo uit Dieren.

 

     Wedstrijdleider Arnold van der Loo stuurde tijdig zijn griep de deur uit om dit populaire toernooi te kunnen leiden. De populariteit bleek uit het feit dat de deelnemers  vanuit het gehele land op dit toernooi afkwamen, zelfs vanuit Harlingen, Pijnacker, Delft en Oss.

 

     Het Hart-van-Nederlandtoernooi is een petanquetoernooi en wordt gespeeld met doubletten- dubbels-. Eerst 2 wedstrijden met loting en daarna indeling naar sterkte in 4 poules.

 

     Mourad en Fred wonnen in de A-poule de strijd om de eerste plaats van Peter Hiebrink en Kylian Los van ‘t Zwijntje uit Apeldoorn en Barneveld. Derde in deze poule werden Rik Moorlag van De But ’84 uit Steenwijk en Jacob Huitsing van Folatre uit Pijnacker. De vierde plaats was voor Monique Bakker en Sander Beukers van Midi uit Delft. De complementair in deze poule werd gewonnen door Karel Christ, De Hakhorst, en René van Nimwegen van DOSC uit Den-Dolder.

 

     De B-poule werd gewonnen door Sebastiaan Diemel en Patrick Bos, een combinatie van Les Cailloux uit Zeist en Kets-Up uit Bilthoven. Tweede werden Mark Norder en Edward Vinke van respectievelijk Boulegoed uit Harlingen en PUK uit Haarlem. Derde werden Cees de Ligt van Les Cailloux en Hennie Ansems van de Taxateurs uit Culemborg. Vierde werden Christian Bos en J.P Brands van PUK uit Haarlem. De complementair werd hier gewonnen door Rob Geurts en Joop de Wilde.

 

     De C-poule werd gewonnen door Edith van der Loo en Bert den Uijl, beiden van De Hakhorst. Tweede werden Henk Hoefakker en Henna van de Vis van DOSC. De derde plaats van voor Felix en Max Timmermans van Boules De Boeuf uit Oss. De vierde plek was voor Harry Wolters, De Hakhorst, en Fridjof de Rijke van Boulamis uit Bunschoten-Spakenburg. De complementair was voor Cora en Tom Martens , De Hakhorst.

 

     De D-poule tenslotte werd gewonnen door Wim Broess van PVN uit Nieuwegein en Edwin Bosch van Kets-Up. Tweede werden Willem Jongerius van DOSC en André Zwaal van Les Cailloux. De derde plaats ging naar Hans Hover en Carla de Wilde en de vierde plek was voor Arie en Dolly Wijnbelt. De complementair was voor Bert Bels en Henk van Raalte van Les Cailloux.

 

     

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie