Buurtbemiddeling voor zo'n honderd Leusdense huishoudens in 2018

5 februari 2019 om 10:51 lokaal Deel je nieuws

Per 2019 biedt 79% van alle gemeenten in Nederland buurtbemiddeling aan. Dat is 8 op de 10 gemeenten. En Leusden is er daar een van !
In 2018 zochten 47 huishoudens contact met buurtbemiddeling Leusden omdat zij overlast hebben ervaren van hun buren. Zij wilden informatie over buurtbemiddeling, tips voor het voeren van een gesprek met hun buren of een bemiddelingstraject starten. Hierdoor kwamen in 2018 zo’n 100 huishoudens in contact met buurtbemiddeling en zij konden daar allen de vruchten van plukken. Want wie zich informeert, komt weer een stapje verder in het zoeken naar oplossingen voor ervaren burenoverlast. Wie tips voor een gesprek ontvangt, wordt gesterkt in zijn/haar vaardigheden om zelf oplossingsgericht het gesprek met zijn/haar buren aan te gaan. En wie een bemiddelingstraject start wordt – net als zijn/haar buren - gesteund in het voeren van een constructief gesprek met als doel dat ieder weer prettig kan wonen.
Wilt u contact met buurtbemiddeling ? Kijk dan op onze website www.buurtbemiddelingleusden.nl , mail naar contact@buurtbemiddelingleusden.nl of bel de coördinator op 0645461119

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie