Afbeelding
Pixabay

Judoka Thomas Kamp wint brons tijdens NK onder de 21

4 maart 2019 om 09:53 Sport/sport

LEUSDEN Verschillende judoka's van Theo Meijer Sport zijn dit weekend succesvol geweest op de Nederlandse kampioenschappen onder de 21 jaar en tijdens Antwerpen Open.

De 21-jarige judoka Thomas Kamp won brons in de klasse tot 100 kilo. Kamp verloor in de eerste ronde van Kylian Bulthuis, maar hij herstelde zich door zijn partijen erna met volle winst af te sluiten.

STRIJD OM BRONS In de klasse tot 60 kilo kwam Boris Veltmeijer net iets tekort in de strijd om brons. Aankomende week komt Veltmeijer nog in actie op het NK onder de 18.

SELECTIETEAM De Antwerpen Open gaf voor het selectieteam onder de 18 goede resultaten, met zilver voor Julie Beurskens en Nina Huffenreuter, brons voor Christiaan Hendriksen en Pepijn van Kooten Niekerk. Ook tijdens dit toernooi was er twee keer een vierde plek te verdelen.