Afbeelding
Ruud Voest

Eerste paal voor De Plantage geslagen

27 maart 2019 om 10:56 lokaal

LEUSDEN Veertig kantoorunits komen er in Leusden bij, allemaal in één bedrijfsverzamelcomplex: De Plantage.

Johan van Beek

Nadat de voorbereidende grondwerkzaamheden waren voltooid, kon dinsdagmiddag een begin worden gemaakt met het heiwerk. Wethouder Patrick Kiel van economische zaken sloeg de eerste paal in de grond op de bouwlocatie tussen de Randweg en de Groene Zoom.

Die plek aan de rand van Leusden biedt veel voordelen vanwege de geografische ligging. De Plantage is via de A1 en A28 straks gemakkelijk te bereiken. Volgens Rijn & Vecht Projectontwikkeling BV zijn er in de directe omgeving van het complex bovendien veel voorzieningen waarvan de toekomstige ondernemende gebruikers kunnen profiteren.

De belangstelling voor de units is niet kinderachtig. Van de veertig units zijn er al 38 verkocht aan bedrijven die er graag onderdak krijgen en waarvan de ondernemers hun bedrijvigheid willen voortzetten. Het zijn vooral ondernemers uit de regio die zich er gaan vestigen. Zij krijgen straks de beschikking over een unit van 90 of meer vierkante meters.

De bouw wordt in vier fasen uitgevoerd. Het starsein was gisteren met het slaan van de eerste paal tijdens een feestelijke bijeenkomst. Daarbij waren veel betrokkenen aanwezig.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie