Garagesale zaterdag 6 april 10:00 - 14:00 uur
Garagesale zaterdag 6 april 10:00 - 14:00 uur Groenstichting Rozendaal

Rommelmarkt Garagesale Eurowoningen Leusden

29 maart 2019 om 12:24 lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 6 april organiseert de wijk Rozendaal, beter bekend als 'De Eurowoningen Leusden' haar jaarlijkse Garagesale / rommelmarkt. De officiële verkooptijd is van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Op alle twaalf pleinen bieden de bewoners van ca. 150 huizen, in een gezellige sfeer, hun overbodige spullen, op de stoep van hun drive-in-woning, te koop aan. Het aanbod is breed en van goede kwaliteit; speelgoed, (kinder-)meubilair, (kinder-) kleding, sport- en hobbyartikelen, keukenspullen en verder alles wat men zoal op een rommelmarkt tegenkomt.

Er zijn verkeersregelaars aanwezig die er mede voor zorgen dat u goed en snel kan parkeren. De parkeerplekken rondom de wijk zijn beperkt. Op de Torenakkerweg zal die dag eenrichtingsverkeer gelden waarbij de helft van de weg wordt afgesloten ten gunste van parkeerplaatsen. De hulpdiensten moeten ten alle tijden goede doorgang kunnen vinden. Kom dus als het kan lopend of op de fiets, of parkeer uw auto iets verder weg. Met een parkeerboete naar huis gaan aan het eind van de Garagesale is dan zeker te voorkomen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie