Ronald van Raak in de Tweede Kamer over de intrekking van de Referendumwet.
Ronald van Raak in de Tweede Kamer over de intrekking van de Referendumwet. ANP Foto

Tweede Kamerlid Ronald van Raak (SP) informeert over Europa

2 mei 2019 om 10:23 lokaal

LEUSDEN Het Tweede Kamerlid Ronald van Raak van de SP komt op vrijdag 17 mei naar theater de Tuin in Leusden om te praten over de toekomst van de EU.

De SP maakt zich zorgen dat Brussel te veel macht heeft en zal krijgen. Bovendien vreest de SP dat miljarden naar de EU gaan die verdwijnen in de zakken van de elite. Hoe de SP dit wil veranderen? Daar gaat deze avond over. Volgens de SP stellen kiezers dat er in het verleden te weinig moeite is gedaan om duidelijke informatie te geven, zodat iedereen zou weten welke partij, wat eigenlijk wil in Europa. Daarom nodigt de SP Leusden iedereen, van alle leeftijden en van elke politieke voorkeur, etniciteit en geloofsovertuiging van harte uit om bij deze avond aanwezig te zijn.

Er zal, na de presentatie Van Raak, ruimte zijn voor vragen en discussie. Het is de bedoeling dat bezoekers aan het einde van de avond goed geïnformeerd zijn over de macht, de invloed en zeggenschap van Europa en over de keuzes die er zijn bij de komende Europese verkiezingen. De zaal gaat open om 19.30 uur. De avond begint om 20.00. De toegang is gratis.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie