Afbeelding
Mariska Stehouwer

Leusdense onderneemster mogelijk in Jonge Duurzame Top 100

17 mei 2019 om 17:16 lokaal

LEUSDEN De jonge eigenaresse Esther Blijleven van Maatkleding Atelier Blijleven Design maakt kans op een plaats in de Jonge Duurzame Top 100 lijst.

De creatieve onderneemster was vanaf het begin betrokken bij de plannen van De Smederij waar zij haar eigen atelier in maatkleding vestigde. In het atelier produceert zij duurzame, vegan-, bio- en fairtradekleding. Haar veganistische leefstijl trekt ze door in haar bedrijf waar zij de afgelopen jaren duidelijke stappen in duurzaamheid heeft gezet. De klanten die bij haar langskomen kunnen vaak in de standaard winkels, door een aangeboren afwijking, gevolgen van een ziekte of ongeval, geen goed passende kleding vinden.

Waar mogelijk gebruikt zij GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerde materialen of ze kijkt of er materiaal gerecycled kan worden zoals knopen of stalen baleinen in een trouwjurk. De 100 duurzaamste jonge koplopers van Nederland worden op deze lijst gepresenteerd met als doel te laten zien dat duurzaamheid mogelijk is. De jury bepaalt wie er in de top 100 komen maar publieksstemmen kunnen een doorslaggevende rol spelen, Geef je jouw stem aan deze jonge Leusdense creatieveling? Stem dan voor woensdag 22 mei 12.00 uur op: https://dj100.nl/esther-blijleven/
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie