Gratis thema-avond voor ouders en kinderen
Gratis thema-avond voor ouders en kinderen Lariks

Kind naar of in de brugklas?

20 mei 2019 om 09:42 Nieuws Deel je nieuws

Dinsdag 25 juni is er een thema-avond voor ouders en kinderen in Fort33 over alle veranderingen die de overgang naar de brugklas met zich meebrengt. De titel van de avond is niet voor niets: De grote sprong. 

Er verandert namelijk nogal wat. Ineens fietst je kind kilometers alleen naar school. Eigen boterhammen mee is niet cool. Iedereen heeft de nieuwste telefoon en je net zo kleden als de rest hoort erbij. Je kind is niet meer de oudste, maar de jongste en op zoek naar houvast, nieuwe vrienden en identiteit. Waar blijf jij als ouder als de wereld van je kind 180 graden draait.

En hoe ga je als kind hiermee om? Waarom willen je ouders de hele tijd van alles weten? Waarom laten ze je niet met rust? Waarom snappen ze niks? Hoe leg je je ouders uit wat erin je omgaat, wat de nieuwe regels zijn van jou en je vrienden en dat ze zich niet overal mee moeten bemoeien?

De grote sprong is leuk, leerzaam en herkenbaar voor ouders en kinderen. Twee acteurs van Theatergroep PlayBack schetsen in scherpzinnige en humoristische acts wat er allemaal gebeurt als je naar de middelbare gaat. 

Datum: 25 juni, 19.00 - 21.00 uur.

Entree is gratis. Wel even aanmelden via: www.sociaalplein-leusden.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie