Afbeelding
Miss Queen Europe

Ilse van de Haar in Europese missverkiezing

24 mei 2019 om 07:18 lokaal

LEUSDEN Ilse van de Haar staat in november in de internationale spotlights. De mooie Leusdense staat dan in de finale van de Miss Queen Europe. In een deelnemersveld van vijftig vrouwen vertegenwoordigt ze dan Nederland. De finale is in Praag.

In 2018 deed Ilse mee aan de Miss Teen of Utrecht verkiezing. ,,Ik ben uiteindelijk first-runner up Miss Teen of Utrecht 2018 en Miss Popularity of Utrecht 2018 geworden. Dit jaar ben ik benaderd door de organisatie van Miss Queen Europe en mocht ik deelnemen aan hun casting. Na de casting heb ik met trots een plekje in de finale weten te bemachtigen en ook de finale heb ik weten te winnen. Ik mag mezelf nu Miss Queen Europe Netherlands noemen. In november 2019 mag ik deelnemen aan de grote finale van Miss Queen Europe in Praag en uitkomen voor Nederland."

Er hebben meer dan 24.000 jonge vrouwen meegedaan aan de voorverkiezingen. Een belangrijke rol bij de verkiezing in november is onder meer het promoten van goede doelen acties en sociaal-maatschappelijke initiatieven. Ilse: ,,Ik vind het zelf enorm bijzonder en leerzaam om er aan mee te mogen doen."

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie