Wethouder Kiel werd tijdens de opening bijgestaan door het team van Happy Bodies.
Wethouder Kiel werd tijdens de opening bijgestaan door het team van Happy Bodies. Arnoud J Spaaij

Happy body in 35 minuten

29 mei 2019 om 17:31 Nieuws

LEUSDEN Sporten in een ontspannen sfeer en volgens een duidelijk patroon van sessies die zo'n 35 minuten per keer duren. Daarmee bereik je gegarandeerd je doel als je bij Happy Bodies in de De Biezenkamp gaat sporten.

Arnoud J Spaaij

Wethouder Patrick Kiel had al een afspraak om te gaan sporten afgelopen zaterdag anders was hij ongetwijfeld even ingehaakt in een Milon-rondje op een van de glanzende en hypermoderne fitness-toestellen. Kiel opende officieel de nieuwe vestiging van Happy Bodies in De Biezenkamp en noemde de nieuwe zaak ,,een onwijs sterke toevoeging voor De Biezenkamp". En daarmee heeft Leusden een van de momenteel twaalf tellende vestigingen van Happy Bodies die werken met het Milon-concept.

AUTOMATISCHE INSTELLING Taco de Vries, manager van Happy Bodies in Leusden, is zelf een sportieveling. Bovendien is hij veel met voeding bezig. Het is voor iedereen die voor het eerst bij Happy Bodies start dan ook gewoon fijn om met een ervaren deskundige te beginnen. ,,We starten vooraf met een scan", legt De Vries uit, ,,die bevat onder andere metingen van spiermassa, vocht, eiwitten en vet. We maken een profiel en met jou stellen we een haalbaar doel. De resultaten worden automatisch ingesteld op de apparaten waarmee wordt gesport zodat je dat als sporter niet zelf hoeft te doen. Met de Milon check, altijd persoonlijke begeleiding tijdens het sporten en regelmatige metingen van het resultaat om de drie weken, geven we garantie dat je bij ons je doel zal halen."

MILON CIRKEL De Milon cirkel is een unieke manier van fitness. Eens in vijf dagen sport je een ronde van 35 minuten op moderne toestellen. Die stellen zich in aan de hand van jouw persoonlijke programma. De Vries: ,,Je kan bij ons gelijk zien wat je resultaten zijn. Daarnaast is er een app waarmee je ook thuis je prestaties kan bekijken." Er zijn verschillende fases en daarom kent Happy Bodies afhankelijk van je doel meerdere abonnementen. Voor 12 of 24 maanden waarbij je maandelijks betaald. ,,Je kan bij ons beginnen met een proefmaand", vertelt De Vries, ,,zo kan je eerst ervaren of het aansluit bij de manier waarop je wilt sporten. Je moet ook in een flow van regelmatig even trainen zien te komen als je begint met sporten. Dat maakt het sporten leuk en daarom begeleiden we iedereen persoonlijk. Dat motiveert enorm. We zien dat mensen dat erg prettig vinden. Vaak blijven ze ook langer in het sportcentrum omdat we het sporten in een fijne sfeer mogelijk maken. Het voelt een beetje als een huiskamer."

RUSTIG SPORTEN Bij Happy Bodies is er daarom geen keiharde muziek of gebonk van zware gewichten. Ook het aantal mensen dat tegelijk aan het sporten is wordt beperkt. Ontspannen bezig zijn voor je gezondheid dat wil uiteindelijk iedereen wel.

a [De Biezenkamp 33 3831 JA LEUSDEN, 088-7899999, happybodies.nl/locaties/leusden/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie