Er zijn meer dan zestig groepslessen per week.
Er zijn meer dan zestig groepslessen per week. Theo Meijer Sport

EGym bij Theo Meijer Sport

5 juni 2019 om 17:31 Nieuws

LEUSDEN Toen 4 jaar geleden de eGym werd gelanceerd wilde ik dit meteen proberen. In slechts dertig minuten alle spiergroepen trainen, dat is echt iets voor mij. Dezelfde week kon ik terecht voor mijn eerste afspraak. De trainer nam alle tijd om de eGym cirkel uit te leggen en mijn persoonlijke eGym chip in te stellen. Samen hebben we het trainingsdoel vastgesteld en mocht ik een krachttest doen. Het juiste trainingsgewicht is hiermee voor mij bepaald, waar ik nu eenvoudig zelf mee aan de slag ga.

Bij iedere training leg ik mijn chip op de kaartlezer van de eGym en worden mijn instellingen geladen. Zo train ik altijd op het juiste gewicht en train ik vooral gecontroleerd. Regelmatig krijg ik automatisch de mogelijkheid om een nieuwe krachttest te doen, de vooruitgang is daardoor gemakkelijk te meten en hierdoor blijf ik uitgedaagd worden.

CIRCEL Het fijne aan de cirkel is dat je op elk gewenst moment kunt instappen. De wisseltijd is voor iedereen gelijk, dus geen opstoppingen en niet wachten totdat iemand klaar is met zijn setje herhalingen.
Tijdens de training krijg ik het 'packmen' gevoel, op het scherm zie ik mijn beweging terug en volg ik precies de lijn van de curve. Dit zorgt ervoor dat ik altijd op de juiste manier train.

AANVULLING Na 4 jaar ben ik nog steeds enthousiast, zeker na het lanceren van de eGym premium. Standaard heb je de algemene fitness. eGym Premium biedt de mogelijkheid tot onder meer bodyshaping en krachtopbouw, waarbij je ook nog een voedingschema aangeboden krijgt. Verder vind ik de eGym-app echt top: het houdt mij bij de les, geeft aan wat ik tot nu toe heb bereikt en ik kan mijzelf meten met anderen. Ik zie zelfs dat de PT-ers gebruik maken van de eGym wanneer zij hun klanten uitdagen met een krachttest.

Hoewel fitness niet echt mijn ding is, is het met eGym wel leuk, gemakkelijk en uitdagend. Dit is voor mij de ideale aanvulling op de groepslessen die ik volg.

GROEPSLESSEN Bij Theo Meijer Sport maak ik dan ook dankbaar gebruik van alle faciliteiten zo kan ik elke dag kiezen uit verschillende groepslessen. Het zijn er meer dan zestig per week. Dus ondanks mijn onregelmatige werktijden is er altijd een combinatie van een kracht(eGym) en cardio training mogelijk! Na de gezellige training vind ik ontspanning in het stoombad en de sauna of neem een drankje in de loungebar.

Groet van een fanatieke eGym-er bij Theo Meijer Sport.

ZOMERKAART Vrijblijvend tijdens de zomerperiode testen? Wellicht is de zomerkaart iets voor jou!

Egym inclusief alle sportschool faciliteiten: al vanaf 29 euro per maand.

a [www.theomeijersport.nl, 033-4946409

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie