Muziekvereniging Lisiduna
Muziekvereniging Lisiduna Leo Prast

Concert muziekvereniging Lisiduna bij Jobs Koffiekamer

2 juni 2019 om 17:46 lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 15 juni geeft het orkest van muziekvereniging Lisiduna een gratis toegankelijk concert naast het terras van Jobs Koffiekamer in Leusden. Het concert duurt van 12 tot 14 uur. Het publiek kan tijdens het concert genieten van koffie en een lunch bij Jobs Koffiekamer. 

 

Afwisselende muziek

Bij het concert laat het orkest van Lisiduna een divers repertoire horen. Het orkest gaat van bekende hits zoals “Zoutelande” naar een prachtig stuk waarbij de reis van een stoomlocomotief wordt nagebootst. Cees Coenen, dirigent Lisiduna: "Zowel voor de muzikanten als voor het publiek is het leuk om afwisselende muziek te maken. Zo laten we ook zien dat je met een orkest veel kanten op kunt. Sommige stukken zijn speciaal gemaakt voor een harmonie. Dat is vaak een leuke uitdaging voor een muzikant. Tegelijkertijd is het ook leuk om soms nummers te spelen die je dagelijks op de radio hoort."

 

Koffie en een broodje bij Jobs Koffiekamer

Tijdens het concert kan het publiek genieten van heerlijke koffie én een lunch uit de pas geopende keuken van Jobs Koffiekamer. Zowel Lisiduna als de eigenaar van Jobs Koffiekamer zag een samenwerking op de zaterdagmiddag wel zitten.

 

Voor het concert hoeft het publiek geen entree te betalen. Lisiduna nodigt Leusden van harte uit om te komen genieten van muziek onder het genot van koffie en een broodje of iets anders van de kaart van Jobs Koffiekamer. Het is niet mogelijk om een tafel te reserveren. Job (eigenaar Jobs Koffiekamer): "We zijn meer van het principe: loop lekker binnen. Dus dat kan ook gewoon op 15 juni!"

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie