Afbeelding
Edwin Huizing

Spaans temperament aan het kampvuur

20 juni 2019 om 13:09 lokaal

LEUSDEN Wegens groot succes vorig jaar gaan de uit Barcelona afkomstige zangeres Monica Coronado samen met gipsy flamencogitarist Manito weer een concert onder de sterrenhemel aan het kampvuur geven op zaterdag 6 juli. Dit vindt plaats op het terrein van Erf de Burgwal, Arnhemseweg 78 in Leusden. Men zit deze avond in de open lucht aan een knapperend vuurtje dicht bij de artiesten.

Met haar temperament krijg Monica het publiek snel op het puntje van de stoel. Manito weet altijd met zijn virtuoze spel haar te stimuleren het onderste uit de kan te halen. De luisteraar wordt meegenomen naar een wereld vol passie, weemoed hartstocht. Dit optreden belooft een en al vuur.

Mónica Coronado begeleidt zichzelf op gitaar. Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Manito's vurige spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende 'Manitas de Plata'

De aanvang is 20.30, de entree 12,50 euro. Tussen de bedrijven door kan men genieten een drankje en de mooie omgeving. Reserveringen: https://www.erfdeburgwal.nl/ of telefonisch: 06-51786282.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie