Overhandiging medailles door Roelofs aan organisatie
Overhandiging medailles door Roelofs aan organisatie KidsRun Leusden

Kidsrun en Dorpsloop Leusden een succes

27 juni 2019 om 22:25 Sport/sport Deel je nieuws

Woensdag 26 juni jl. vond de 7e editie van de KidsRunLeusden plaats. Na twee jaar bouwen aan het Huis van Leusden en haar omgeving was sprake van een bijzondere editie. Met medewerking van de gemeente Leusden kon weer door het Huis van Leusden (vroeg het gemeentehuis) worden gerend. Ook was het de eerste keer starten en finishen op het vernieuwde Erf.

Opening door kinderburgemeester en wethouder Sport
De jongens en meiden van groep 3 gingen – in aparte loopgroepen - als eerste van start. Na een korte warming-up en het startschot door de kinderburgemeester samen met de wethouder van Sport kregen alle kinderen een speciale medaille. De speciale medaille is gesponsord door aannemer Roelofs uit Den Ham. Deze aannemer geeft samen met de gemeente het Hart van Leusden weer een nieuwe inrichting.


Winnende school
Alle deelnemende basisschoolleerlingen lopen hard voor een gezamenlijk schoolresultaat. In 2018 had ’t Ronde de wisselbeker bemachtigd. Na de puntentelling heeft ’t Ronde ook in de editie 2019 weer de meeste punten behaald. De bekeruitreiking bij ’t Ronde volgt in de komende weken.  
Welke school daagt 't Ronde volgend jaar uit?

Dorpsloop
Na de KidsRun vond de Dorpsloop. Bij deze loop ging de overwinning bij de dames naar Milou Smellink en bij de heren naar Pablo van Hoorn.

Startschot door kinderburgemeester
Hardlopen op het vernieuwde Erf
Startschot Ska Kinderopvang Loopgroep 6
Dorpsloop
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie