Afbeelding
Leusdenjazz

Korting voor ouderen voorstelling Joke Bruijs

24 juli 2019 om 13:32 lokaal

LEUSDEN Het festival Leusden Jazz vindt op 6, 7 en 8 september plaats. Een weekend lang klinken er jazzklanken in Winkelcentrum De Hamerhof, Activiteitencentrum De Korf en Theater de Tuin. Er is een gevarieerd binnen- en buitenprogramma.  

Op vrijdagavond 6 september speelt in de Korfzaal van Activiteitencentrum De Korf Joke Bruijs en Música Extrema met Café du Monde. Een meespelend muziekprogramma waarin zij op haar eigen humoristische en eigenzinnige wijze trakteert op de pareltjes die het levenslied heeft voorgebracht. Speciaal voor dit programma heeft zij de handen ineen geslagen met het veelzijdige ensemble Música Extrema. Dit is een voorstelling met zitplaatsen en begint om 20.30 uur.

Leden van de ouderenbonden in Leusden, KBO, PCOB en LAS kunnen op vertoon van hun ledenpas voor de voorstelling van vrijdagavond korting krijgen. In plaats van 15 euro is de prijs slechts 10 euro.

De kassa opent op zaterdag 31 augustus en is daarna open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Deze kortingskaarten zijn uitsluitend bij de kassa van Theater De Tuin verkrijgbaar.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie