Schilderles
Schilderles Latent Talent

Latent Talent opent nieuw cursusseizoen

7 september 2019 om 11:41 Maatschappelijk Deel je nieuws

Al meer dan 40 jaar organiseert Latent Talent diverse cursussen en workshops in Leusden. Voor het seizoen 2019-2020 is er weer een gevarieerd aanbod samengesteld. Als cursist beleeft u veel plezier aan de meer dan 70 leerzame - of creatieve cursussen, workshops en lezingen. Van een cursus over hoe je een verbouwing voorbereidt tot een workshop over de kracht van kleding en kleur. Of wilt u graag gaan werken aan het opzetten van een stamboomonderzoek? Workshops fotografie voor volwassen en kinderen, yoga, computercursussen, schilder- en tekenlessen, leren shopper tassen maken, een schrijfcursus, workshops over hakken en gutsen in hout, zin om te kleuren: het kan allemaal bij Latent Talent.

Of kiest u liever voor lezingen en excursies of het maken van bloemstukken? Kindercursussen als fotografie, techniek, kunst atelier, schilderen en tekenen of striptekenen zijn leerzaam voor kinderen tussen 8 en 12 jaar. Het is allemaal mogelijk. Op het gebied van kunst & cultuur is er bij Latent Talent ook veel keus. Aan Daarnaast zijn er cursussen voor de persoonlijke ontwikkeling met o.a. een cursus Ontstressen of een workshop “Blijf bij jezelf” wordt aandacht besteed. Spirituele cursussen staan bij Latent Talent bekend om hun positieve uitwerking. Tenslotte zijn er de talencursussen: Frans, Italiaans, Spaans, Engels en dit seizoen ook Duits.

Kortom, voor u is er vast wel een workshop of cursus, die u aanspreekt en uw talenten naar boven brengt.

Vanaf 11 september wordt ook de bekende gele gids huis-aan-huis in Leusden verspreid via de Leusder Krant. In deze cursusgids zijn alle cursussen en workshops beschreven. Heeft u de gids niet ontvangen, dan kunt u ‘m ophalen bij de balie van de bibliotheek in winkelcentrum de Hamershof - Leusden.

Voor verdere informatie en/of voor het inschrijven voor een cursus kunt u terecht op de website van Latent Talent www.latenttalent.org

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie