Samenwerken tijdens de Weerbaarheidstraining
Samenwerken tijdens de Weerbaarheidstraining Luca van Drie lucavdphotography

Weerbaarheidstraining voor kinderen

17 september 2019 om 14:08 Mensen Deel je nieuws

Comm2move coaching organiseert op locatie Manege De Mallejan te Achterveld Weerbaarheidstraining voor kinderen van 7 tot 14 jaar. Inzetten van paarden is zeer effectief, ervaringsgericht en energiek onderdeel van individuele coaching, teamcoaching, teambuilding, workshops en kindercoaching.

Onzekere kinderen die stoeien met hun zelfbeeld krijgen een flinke dosis zelfvertrouwen door deel te nemen aan een weerbaarheidstraining met paarden. Op een speelse manier worden er oefeningen met de paarden gedaan waarbij weerbaarheid van het kind voorop staat; “zoals het paard komt te dichtbij, wat doe je dan…. loop je weg, of geeft je door je houding aan dat het paard niet dichterbij mag komen”. 

Is jouw kind tussen de 7 en 14 jaar? Dan is deze weerbaarheidstraining met paarden speciaal voor jouw kind. In de training gaat het kind in een klein groepje aan de slag met positief denken, hoe kom ik over, ontspannen, nee zeggen, omgaan met kritiek, plagen en pesten, oefenen van sociale situaties.

Resultaat van de weerbaarheidstraining:Door oefeningen te doen met een paard heeft uw kind geleerd hoe ze situaties anders kunnen benaderen, anders over dingen na kunnen denken en met opgeheven hoofd nieuwe uitdagingen kunnen aan gaan. Uw kind is meer in verbinding met zichzelf en met de ander. Sociale vaardigheden zoals; praatje maken, vrienden maken, nee durven zeggen, gaat uw kind makkelijker af.

Ervaring met paarden is niet belangrijk er word gecoacht naast het paard.

Op a.s. donderdagavond 26 september van 19.30 tot 20.30 uur is er een informatieavond voor ouders op Manege De Mallejan te Achterveld. Ouders kunnen kennismaken met de coaches Thea van Drie en Miranda van Laar. Ook krijgt men een inkijk in het aangeboden programma die de kinderen tijdens de training ontvangen. 

Informatie: thea@comm2move.nl of bel 06 507 338 92

 www.comm2move.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie