Moeilijke week voor tafeltennissers Leusden

18 september 2019 om 10:55 Tafeltennis Deel je nieuws

Ook de eerste uitwedstrijden van de competitie zijn deze week gespeeld, alleen het 2de team uit leusden wist er met de winst vandoor te gaan.

TTCL 1 nam het in Soest op tegen SHOT 3, al snel keken Luiting en Keja tegen 2-0 achterstand aan. Met het winnen van de dubbel hoopte de heren op een ommekeer maar helaas werden de twee daarop volgende enkels ook verloren waardoor de eindstaan op 4-1 kwam te staan.

Ook TTCL 3 wist hun wedstrijd niet te winnen, Del Castilho en Haseth namen het op tegen SVO 6 uit de Meern. Ook hier stond het al vrij snel 2-0 maar door een eenvoudige overwinning in de dubbel werd de spanning terug gebracht, maar helaas moest Haseth zijn meerdere erkennen in zijn tweede tegenstander van de avond, Del Castilho wist zijn laatste enkel wel te winnen waardoor er toch nog 2 punten mee werden genomen naar Leusden.

En dan TTCL 2, zij speelde tegen Reflex Maarn 2. Van der Ploeg en Soldaat maakte geen fouten, alhoewel Soldaat het in de vierde partij van de avond toch nog spannend maakte. Soldaat wist op een 0-2 voorsprong in sets te komen door het aanvallende spel van zijn tegenstander rustig terug te brengen en zelf af en toe ook hard uit te halen, al snel was het geloof ver te zoeken bij de tegenstander wat er voor zorgde dat hij vrijer ging spelen en hiermee de set stand weer gelijk wist te trekken. Het geloof was weer terug en daarmee ook het venijnige spel, Soldaat kwam nog wel op een 3-1 achterstand in de set maar hij bleef gefocust en rustig waardoor hij de set en daarmee de wedstrijd naar zich toe wist te trekken. Van der Ploeg maakte opnieuw geen fouten in zijn laatste partij waardoor TTCL 2 weer met de maximale score de wedstrijd afsloot.

Volgende week donderdag spelen de teams weer een thuiswedstrijd.

Heeft u nou zelf ook zin gekregen om een balletje te slaan? neemt u dan een kijkje op onze website www.ttcl.nl voor de trainingstijden en locatie van onze tafeltennis tempel.