Winst voor tafeltennissers

27 september 2019 om 12:13 Tafeltennis Deel je nieuws

Afgelopen donderdagavond werden er weer 3 wedstrijden gespeeld in de tafeltennis dome van Leusden.

Het 1ste team van Leusden nam het op tegen HTTC 4 uit Houten. De eerste twee enkel partijen en de dubbel werden zonder set verlies gewonnen door Keja en Luijt (3-0), de winst was al zeker maar de heren gingen toch op jacht naar de maximale score. De eerste partij na de pauze werd in 4 sets verloren door Keja (1-3), desalniettemin moest de spannendste partij nog gespeeld worden. Luijt starte goed met een 11-5 overwinning, maar verloor na sterk spel toch de twee daarop volgende sets beide met 9-11. In de vierde set gaf hij zijn tegenstander geen ruimte en pakte deze set met 11-5, ook in de vijfde set maakte Luijt geen fouten en pakte de set met comfortabele 11-4. Overall eindstand 4 tegen 1.

Het 2de team van Leusden is, na twee maximale overwinningen (5-0) en de koppositie, het te kloppen team. Ze starten nog goed met een overwinning van Soldaat (3-0) maar van der Ploeg wist hier geen goed vervolg aan te geven en moest na sterk spel toch zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander (0-3), de dubbel werd nog wel zeer tactisch gewonnen (3-1). Soldaat wist in zijn daarop volgend enkel niet te overtuigen en werd afgedroogd met 0-3 in sets, alleen van der Ploeg maakte het nog spannend door op het eind met  2-3 in sets te verliezen. Overall eindstand 2 tegen 3

Team 3 van Leusden pakte eindelijk hun eerste overwinning dit seizoen. de eerste partij van de avond werd door Del Castilho na een 0-2 achterstand in sets toch nog knap binnen gesleept (3-2) en ook Haseth ontkwam niet aan een 5 setter welke ook werd gewonnen, de dubbel ging met een stuk meer overtuiging naar Leusden (3-0). Het daarop volgend enkel spel van Del Castilho werd gemakkelijk gewonnen (3-0), Haseth kwam helaas te laat op gang in de laatste enkel (0-3) waardoor de eindstand op 4 tegen 1 kwam te staan.

Ook zin gekregen om een balletje te slaan, kijk dan op onze website voor locatie en openingstijden. www.ttcl.nl