Talitha Boogaard tijdens voorleesfeest
Talitha Boogaard tijdens voorleesfeest Roel Rekko

Tien dagen feest in de Bibliotheek Leusden tijdens Kinderboekenweek

1 oktober 2019 om 12:18 Overig Deel je nieuws

De Bibliotheek Leusden heeft een uitgebreid feestprogramma voor de komende Kinderboekenweek en de medewerkers kunnen niet wachten tot die gaat beginnen. Gelukkig is het nog maar 1 nachtje slapen. Morgen, woensdag, 2 oktober gaan de festiviteiten van start. Alles draait om het  thema "Reis mee!"

De Bibliotheek Leusden heeft een uniek programma. Als enige in de regio heeft zij alle scholen in haar gemeente uitgenodigd voor een bezoek.

Voor de groepen 6 ligt er een uitdagend spellenparcours klaar en een grappige quiz. Zo zullen de leerlingen ontdekken wie er over de weg het snelste is: een straaljager, een raceauto, een vliegtuig of een motor.

Voor de oudere kinderen komt verhalenverteller Eric Borrias naar de Bibliotheek. Hij heeft een prachtige voorstelling gemaakt die naadloos aansluit bij het thema van de Kinderboekenweek. Borrias vertelt op geheel eigen wijze het verhaal Reis om de wereld in 80 dagen, naar het boek van Jules Verne.

Natuurlijk staat er ook een grandioos, gratis voorleesfeest op de agenda. Alle kinderen die zin hebben in een lekker verhaal, een leuke middag en kans op een prijs zijn welkom. Woensdag 9 oktober vanaf 15u00 zit bibliotheekmedewerker Talitha Boogaard weer klaar om er samen een topfeest van te maken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie